Rum

SNÖÅ BRUK HOTELL OCH VANDRARHEM
Totalt sett finns det boende och bäddar för 100 personer på Snöå Bruk Hotell och Vandrarhem. 65 st inkl.Pullmansängar med hotellstandard samt 35 st med vandrarhems standard mestadels våningsängar. Även Herrgården samt konferensavdelningen har sittplatser för ca 100 personer. Tillval för samtliga rumstyper är bäddset samt frukost.

HOTELL SNÖÅ BRUK
I hotellet är rummen stora och fräscha med sköna resårsängar och egen toalett & dusch, merparten in-suite. De flesta rummen är även utrustade med pullmansäng, en utfällbar våningssäng med skumgummimadrasser. I varje rum finns en sittgrupp med bord & två stolar där du kan arbeta, läsa eller avnjuta något att äta. Kläderna förvarar du i din resväska, upplagd på bagagebänken, i byrån eller upphänga på krokar, det finns inga garderober i rummen. Du har tillgång till ett gemensamt beredningskök, utrustat för 12 personer, allrum med TV och liten matplats samt bibliotek med mat-/arbetsbord. Det finns inte TV, kassaskåp eller väckarklocka på rummen men du kan lämna värdesaker i receptionen för inlåsning i kassaskåp.

I hotellets flygel finns två st 2-rumslägenheter, var och en med separat ingång. Här bor du bekvämt med utsikt över stallbacken och Herrgården. Sviterna, som renoverades 2015, har separat sovrum, litet pentry & matplats, bäddbar hörnsoffa samt TV och soundbar och är pälsdjursfria.

Totalt antal bäddar : 65 st. Fördelat på 2-5 personer/rum

VANDRARHEM RÄTTARGÅRDEN
Rättargården är en äldre tvåvåningsbyggnad, utan hiss, med varierande standard på rummen. På bottenvåningen finns ett stort kök och på ovanvåningen finns ett mindre allrum med TV. De flesta rummen är fyrbäddsrum, möblerade med våningssängar (skummadrasser) och du finner de gemensamma toalett & duschutrymmena i korridoren. Några rum har egen sittgrupp med bord & stolar där du kan arbeta, läsa eller avnjuta något att äta. Kläderna förvarar du i din resväska eller upphänga på krokar, endast enstaka rum har garderober. På ovanvåningen finns ett 5-bädds rum, utrustad med  egen nyrenoverad toalett & dusch på rummet. Hundar är välkomna på bottenplan endast i rum nr 102. I Rättargården finns även några rum med hotellstandard nr.207 samt 202. (2- respektive 3-bädds rum).

Totalt antal bäddar: 35 st. Fördelat på 2-8 personer/rum.

EXEMPEL RUMSPRISER

RUM    (Hotell)
Enkelrum från 695:-

Tvåbäddsrum från 895:-

2-rumslägenhet från 995:-

RUM    (Vandrarhem)
Enkelrum från 495:-

Tvåbäddsrum från 695:-

4-bäddsrum: 1095:-/rum

8-bäddsrum: 1895 :-/rum

TILLVAL
Frukost från 75:-

Sänglinne inkl. handdukar 100:-

Spjälsäng 100:-

Alla priser per natt (priser varierande beroende på säsong)