top of page

-

|

Snöå Bruk

Mini-semester!

Välkommen till Snöå Bruk utanför Dala-Järna för att njuta av den svenska naturen och några dagars avkoppling med lugn och ro i lantlig miljö.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Mini-semester!
Mini-semester!

Tid och plats

-

Snöå Bruk, Snöå Bruk, SNÖÅN, Järna, Sverige

Om evenemanget

Välkommen till Snöå Bruk utanför Dala-Järna för att njuta av den svenska naturen och några dagars avkoppling med lugn och ro i lantlig miljö. Upplev den vackra omgivningen runt herrgården under en promenad eller en cykeltur.

Innan middagen i herrgårdens ombonade matsal kan det vara mysigt att bada bastu och/eller nyttja vår uppvärmda badtunna. Efter en välsmakande säsongsanpassad middag och något gott att dricka därtill sover man härligt i sköna sängar i vår romatiska svit utan störande ljud utifrån. 

Morgonen inleds vanligtvis med en riklig frukostbuffé i matsalen men i rådande läge serveras en frukostkorg per rum. Vistelsen på Snöå Bruk skräddarsys enligt gästernas önskemål. Här nedan är exempel på vad du kan välja och priser för detta - övernattning för 2 personer i vår romantiska svit 1795 kr första natten (1495 kr för kommande natt) 

- middag i någon av våra matsalar - bordsservering av förrätt, varmrätt och dessert. 

- lunch (bordsservering eller utflyktslunch)- pris beroende på önskemål 

- frukostkorg 100 kr/person - brunch (endast lördag-söndag, bordsservering) 159kr/person 

- champagne eller mousserande vin i sviten - hel eller halvflaska 799/399 resp. 385/179 kr.  

Självklart kan man även välja att bo i dubbelrum (finns i flera prisklasser). 

Bastu, badtunna, massage, etc samt aktiviteter med guide för exempelvis vandring i naturen måste förbokas. Priser på förfrågan.

Välkommen att ringa 0281-240 80 och boka din skräddarsydda vistelse hos oss eller ring om Du har frågor eller funderingar angående besök på Snöå Bruk.  

Varmt välkomna!

Dela detta evenemang

bottom of page