- | SNÖÅ BRUK AB

Lugn & ro

Snö, kyla, vintervita vidder och blanka isar... Välkommen till Snöå Bruk utanför Dala-Järna för att njuta av den svenska vintern och några dagars avkoppling med lugn och ro i lantlig miljö.

Tid och plats

-
SNÖÅ BRUK AB, Snöå Bruk, SNÖÅN, Järna, Sverige

Om evenemanget

Välkommen till Snöå Bruk utanför Dala-Järna för att njuta av den svenska vintern och några dagars avkoppling med lugn och ro i lantlig miljö. Upplev den vackra naturen som omger herrgården under en promenad eller ta en tur på långfärdsskidor alternativt skridskoåkning på natur-is. Eller koppla av vid någon av de öppna brasorna inomhus med en god bok och en kopp te. 

Innan middagen i herrgårdens ombonade matsal kan det vara mysigt att bada bastu och/eller nyttja vår uppvärmda badtunna. Efter en välsmakande säsongsanpassad middag och något gott att dricka därtill sover man härligt i sköna sängar i vår romatiska svit utan störande ljud utifrån. 

Morgonen inleds vanligtvis med en riklig frukostbuffe i matsalen men i rådande läge serveras en frukostkorg per rum.  Vistelsen på Snöå Bruk skräddarsys enligt gästernas önskemål. Här nedan är exempel på vad du kan välja och priser för detta - övernattning för 2 personer i vår romantiska svit 1795 kr första natten (1495 kr för kommande natt) 

- middag i någon av våra matsalar - bordsservering av förrätt, varmrätt och dessert. 

- lunch (bordsservering eller utflyktslunch)- pris beroende på önskemål 

- frukostkorg 100 kr/person - brunch (endast lördag-söndag, bordsservering) 159kr/person 

- champagne eller mousserande vin i sviten - hel eller halvflaska 799/399 resp. 385/179 kr.  

Självklart kan man även välja att bo i dubbelrum (finns i flera prisklasser). 

Bastu, badtunna, massage, etc samt aktiviteter med guide för exempelvis tur på långfärdsskridskor, friluftskurs eller pimpelfiske på is måste förbokas (priser på förfrågan). 

Bokningsbara helger:

Fredag - Söndag 12 - 14 Ferbruari 2021 (Alla hjärtans dag)

Fredag - Söndag 26 - 28 Februari 2021( Prel. Skaldjursafton Lördagen den 27/2)

Fredag - Söndag 12 - 14 Mars 2021

Fredag - Söndag 2 - 4 April 2021 (Påsk)

Fredag - Söndag 30 April - 2 Maj 2021 (Valborg)

Välkommen att ringa 0281-240 80 och boka din skräddarsydda vistelse hos oss eller ring om Du har frågor eller funderingar angående besök på Snöå Bruk.  

Varmt välkomna!

Dela detta evenemang