top of page
IMG_7905.jpg

Konferens
Hos oss finns flera olika konferenslokaler i varierande storlek och i olika stil.
Här kan ni konferera oavsett om ni är en liten grupp eller ett lite större sällskap.
Vårt minsta konferensrum, viltrummet i engelsk jägarstil, på övervåningen i herrgården har sittplats för 10 personer vid konferensbord
med storbildsskärm om 80 tum - perfekt för styrelse eller ledningsgruppsmöte. Här kan ni även konferera i en Chesterfield soffgrupp för fika och kreativa samtal.

 

Övervåningen i herrgården erbjuder också plats för ett femtiotal personer i biosittning men optimalt för 20 personer i U-sittning framför presentationsskärm om 80 tum med en härlig öppen spis och sittgrupp i gustaviansk stil. Här upplever man herrgårdskänslan.

Våra största konferenslokaler ligger i egen lokal ett stenkast från herrgården. Här blandas 80-talet med år 2024. Den största lokalen har sittplats för 90 personer (utan bord).

Med bord sitter 55 personer bekvämt. Här finns också en mindre mjuk sittgrupp för spontanfika och möte.

I rummet intill finns ett mötesrum för 12 personer sittandes runt två runda bord med presentationsskärm om 98 tum samt biljardbord och sköna sittgrupper.

 

Vi har ett stort ljust konferensrum i egen lokal för musik med högt i tak och god akustik rymmer cirka 75 personer.

 

Under sommar och tidig höst går det även att flytta ut konferensrummet! Eftersom det är så tyst och lugnt hos oss så väljer många att konferera utomhus om vädret tillåter.

Vi erbjuder skräddarsydda konferenslösningar - kontakta oss för mer information!

 

 

bottom of page