top of page

-

|

SNÖÅ BRUK

Golf & God mat

Välkommen till Snöå Bruk, strax utanför Dala-Järna, för golf i vacker bruksmiljö!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Golf & God mat
Golf & God mat

Tid och plats

-

SNÖÅ BRUK , Snöå Bruk, SNÖÅN, Järna, Sverige

Gäster

Om evenemanget

På Snöå Bruk bor du granne med Snöå Golfklubb som ligger i direkt anslutning till herrgården. Golfbanan har park- och skogskaraktär och erbjuder 18 hål. Mer information finns på vår hemsida under ”Aktiviteter” och på snoagk.se.  

Som hotellgäst kan dagen på banan avslutas i vår bastu eller badtunna eller kanske med ett kallbad i vårt lilla vattenfall?  

Snöå Bruk erbjuder möjlighet för gästerna att skräddarsy besöket hos oss då vi alla är unika och har olika önskemål och preferenser. Vi erbjuder olika typer av boende - allt från enklare boende för hela familjen till lyxigare sviter. Oavsett vilken rumsstandard som väljs så lovar vi att våra gäster sover gott i sköna sängar i stora, luftiga och charmigt inredda rum.

Välkomponerade och säsongsanpassade måltider bordsserveras i herrgårdens matsalar, trädgård eller enligt överenskommelse. Goda lunch-mackor kan beställas och tas med på golfbanan. 

Normalt serveras frukost-buffé i stora matsalen men under rådande omständigheter serveras en frukostkorg per rum. 

Brunch med bordsservering lördag och söndag måste förbokas.  

Du kan göra din bokning på vår hemsida snoabruk.com och du kan alltid ringa på  0281-240 80 för att boka eller om du har frågor om besök på Snöå Bruk.

Dela detta evenemang

bottom of page